top of page

Online cursus

20 uur

AI-experts beschikbaar

voor vragen

24/7 toegang

Originele prijs: €250,00 incl. BTW

Actieprijs: €199,95 incl. BTW

45 lessen

AI Cursus

Online cursuspakket 

Verdiep je in AI-technologie, leer geld verdienen met AI en ontdek hoe je er ethisch verantwoord mee omgaat.

AI Cursus

Artificial Intelligence is hot! 🔥 Er wordt verwacht dat 65% van de kantoorbanen tegen 2030 zal verdwijnen door de snelle opkomst van kunstmatige intelligentie. Maak je je hier zorgen over? Geen paniek: de AI Cursus van VHM Academy helpt je voor te bereiden op deze toekomst. In deze cursus leer je hoe je met AI tijd & geld kunt besparen en je inkomsten kunt vergroten. Deze cursus biedt praktische kennis over generatieve AI-technologieën en helpt je de juiste tools te kiezen. We behandelen ook ethische vraagstukken en actuele wetgeving.
 

De totale gemiddelde cursusduur is 20 uur, gemakkelijk zelf in te delen. Je krijgt toegang tot alles wat je nodig hebt om de wereld van AI te begrijpen. De cursus is direct en onbeperkt toegankelijk, en AI-experts staan klaar om je vragen te beantwoorden. Deelname is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. 

Ontvang de brochure in de mail 📨

Hoe heb je ons gevonden?
Facebook of Instagram
LinkedIn
Google
Anders

Leeromgeving

Wanneer je besluit om te leren via een online leerplatform, vervallen de reistijden en vaste lestijden. Je kunt zelf kiezen waar je studeert, zonder beperkingen. Het leerplatform staat altijd voor je klaar, waar en wanneer je ook wilt inloggen.

Begeleiding

Profiteer van begeleiding door een ervaren expert binnen het vakgebied. Onze expertise komt tot uiting in de waardevolle feedback die je ontvangt op je praktijkopdrachten en in de antwoorden op je vragen. Op deze manier krijgen de praktijkopdrachten een nog diepere betekenis.

Opdrachten

De opdrachten zijn gericht op de praktijk en kun je betrekken op je eigen projecten of werk. Dit stelt je in staat om direct aan de slag te gaan met concrete toepassingen. Je coach kan hierbij direct beoordelen of je de stof goed begrijpt en of je deze effectief kunt inzetten.

bottom of page