top of page

Over ons

Van Hunnik Marketing is in 2021 geboren uit een diepgewortelde passie voor innovatieve marketing. Wij geloven dat elke onderneming uniek is en daarom een op maat gemaakte aanpak verdient. Of je nu een start-up bent die net begint aan de reis naar succes, of een gevestigde onderneming, wij staan klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Meet the team!

Quinten van Hunnik

Eigenaar 

Een professional in de branche, zijn strategisch inzicht en doelgerichte aanpak vormen niet alleen de drijvende kracht achter het succes van het team, maar vormen ook de kern van onze continue groei en prestaties.

Giorgio Winter

E-commerce Expert

Een ware meester in zijn vak. Hij optimaliseert de online aanwezigheid van onze klanten en creëert succesvolle digitale winkelervaringen door zijn diepgaande kennis en effectieve strategieën.

Koen van Dam

IT Expert

Met een specialisatie in het maken van websites, brengt Koen zijn expertise in IT tot leven. Hij garandeert een naadloze werking van systemen en een moderne technologische infrastructuur voor onze klanten.

LinkedIn

Lisa van der Lee

Sales Manager

Als sales manager bij Van Hunnik Marketing brengt Lisa haar uitgebreide ervaring in de verkoop tot leven. Met scherp oog voor detail staat ze garant voor uitstekende klantenservice en het behalen van optimale resultaten.

Onze aanpak

Als toegewijd marketingbureau is Van Hunnik Marketing ontstaan uit een passie om bedrijven te helpen groeien. Met scherpe strategieën en creatieve campagnes hebben we talloze bedrijven geholpen om op te vallen in een drukke markt. Of je nu een start-up bent of een gevestigde naam, wij vinden de perfecte boodschap voor jouw doelgroep, met verbluffende resultaten tot gevolg. Met ons aan jouw zijde kun je vol vertrouwen de weg naar succes bewandelen.

Onze aanpak

Wat doen we na jouw aanvraag?

1

Zodra we jouw contactaanvraag ontvangen, nemen we direct contact met je op om meer te weten te komen over jouw behoeften en doelstellingen.

2

Vervolgens plannen we een persoonlijk gesprek in om dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen en om onze aanpak toe te lichten. Dit is jouw kans om al je vragen te stellen en om te ontdekken hoe we samen kunnen werken om jouw doelen te bereiken.

3

Na ons gesprek stellen we een op maat gemaakt voorstel op dat perfect aansluit bij jouw behoeften. We streven ernaar om snel tot een samenwerking te komen, zodat we samen jouw succes kunnen verbeteren.

Ook in dit rijtje? Maak een afspraak.

Leid jouw merk naar succes in de wereld van SEA. Met doeltreffende campagnes laten we jouw advertenties opvallen in de digitale oceaan. Bereik je doelgroep en verover de markt.

SEA Marketing

Deze bedrijven gingen je voor...

Ook in dit rijtje? Maak een afspraak.

bottom of page