top of page

SEA Marketing

Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten en direct meer potentiële klanten aantrekken? Dan is Search Engine Advertising de perfecte oplossing. Bij Van Hunnik Marketing begrijpen we de kracht van doelgerichte advertenties en hoe ze kunnen bijdragen aan het stimuleren van jouw bedrijfsgroei online. 

Onze aanpak 

Bij Van Hunnik Marketing begrijpen we het belang van SEA-marketing in elke online strategie. We beginnen met een grondige analyse van jouw doelgroep en concurrentie, gevolgd door het opstellen van een op maat gemaakte SEA-strategie die gericht is op conversie. We creëren hoogwaardige advertentiecontent die jouw merk als een autoriteit in de branche positioneert.

Onze aanpak

Wat doen we na jouw aanvraag?

1

Na ontvangst van jouw aanvraag plannen we een uitgebreide intake om jouw bedrijf, doelen en concurrentie beter te begrijpen. We analyseren ook de huidige online aanwezigheid en eventuele eerdere marketinginspanningen.

2

Op basis van de verkregen inzichten stellen we een op maat gemaakte SEA-strategie op die is afgestemd op jouw specifieke doelstellingen en budget. Deze strategie omvat onder andere keywordonderzoek, doelgroepsegmentatie en campagneplanning.

3

Na goedkeuring van de strategie implementeren we de SEA-campagnes. We monitoren voortdurend de prestaties en optimaliseren waar nodig. Regelmatige updates houden je op de hoogte van de voortgang.

Ook in dit rijtje? Maak een afspraak.

Leid jouw merk naar succes in de wereld van SEA. Met doeltreffende campagnes laten we jouw advertenties opvallen in de digitale oceaan. Bereik je doelgroep en verover de markt.

SEA Marketing

Deze bedrijven gingen je voor...

Ook in dit rijtje? Maak een afspraak.

bottom of page